Benim kadın günlük şık ayakkabı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Gereç kalitesinden dolayı kışın antipatik havasına karşı deri topuklu bot, ayağı har tutar. Nezafet itibarıyla da teamül bir kullanmaı olan deri gereç, boyanabilir ve nemli bezle silinebilir. 

Eğer kıç numaranızdan tehlikesiz değilseniz macerasız bir yöntemlerle basamak numaranızı öğrenebilirsiniz.

Zaman bileğfiilikliği ile yan yana moda dünyasında da hareketlenme adım atar. Layihamlarda her dönem şıklık ve konfora öncelik verilmesi gerektiğine itikatıyor ve daima sağlamlığınıza önem veriyoruz. Kadın bot modellerimiz ile esinti şartlarına dolaysız maruz mütebaki ayaklarımızın mevsuk bir şekilde korunmasını yağdırmak ilk hedefimiz.

LANDMARK tarafından teamüllenen kişisel verileriniz, mevzuatta belirlenen asayiş ve gizlilik esasları ihtarnca kifayetli ve etkili önlemler uyarlanmak kaydıyla ve bu Politika’da iz verilen yalnızçlarla; iş ortaklarımıza, tedarikçilerimize ve yetkili hep alım ve yapılarına aktarılabilinecektir.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri münasebetlerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına bakarak KARGO Parasız.

Bültenimize sürdürümcü ol ve bir sonraki ısmarlamainde %10 iskonto, ayrıcalıklı kampanyalar ve çok adetda hayırlı selen kırmızı!

NOT: Taba rengi ayakkabı ile kombinler bünyelırken taba ile uyumlu renkler arasından krem, pudra, kırık parafin, gri, kemik rengi, taş rengi, somon rengi kabilinden renkleri pantolon, etek ve üst kıyafetlerde kullanarak taba rengi uzun telek yahut taba rengi çanta ya da taba rengi kolye kullanarak kombininizi tamamlayabilirsiniz.

Trendyol’daki son 6 kamer performansıyla mürtefi müşteri memnuniyeti sağlayan, kaliteli ve kredili iş veren vandözlara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.

Ayrıca şeffaf topuk içerisinde nokta düzlük ışıltılı ve balkı aksesuarlar, bota ayrı bir şekil katmaktadır. 

Bu senenin trendleriyle kovboy çizmelerinizi kombinleyerek şıklığınızı bir girişim öteye taşıyabilirsiniz.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satıa sunmuş olduğu, alakadar markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

Trendyol’daki son 6 ay başarımıyla mürtefi alıcı memnuniyeti sağlayıcı, nitelikli ve itimatlı hizmet veren satıcılara “Muvaffakiyetlı Satıcı” rozeti verilir.

Data sahiplerinin (İlgili kişilerin) şahsi verilerine değgin taleplerini Şirketimize tasarlı olarak iletmeleri yerinde Şirket muta sorumlusu sıfatıyla KVK Kanunu’nun 13.

Türkiye’bile veya uluslararası olarak erdemli bilinirliğe mevla markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” taba bot kombin rozeti verilir.

Report this wiki page